Ga naar hoofdinhoud

Instagram

3 months ago
4 months ago
4 months ago
4 months ago
4 months ago
4 months ago

Facebook

Synchrofest
Synchrofest1 week ago
Deze week heb ik het over de zin Groeien = geluk die ik tegenkwam in een andere podcast. Met een kleine aanpassing is het namelijk precies waarom ik coachen in het algemeen en coaches en zwemmers met Synchrofest helpen zo leuk vind 🙂 Anderen helpen groeien geeft mij geluk (dus bedankt dat ik jullie mag helpen 😜). Daarom organiseren Gabrielle en ik komende tijd niet alleen een Figuren Bootcamp voor zwemmers, maar gaan we ook een dag voor coaches organiseren! Ben je alvast benieuwd naar wat deze teaser inhoudt, dan kun je hier meer lezen: https://synchrofest.nl/synchrofest-coaches-bootcamp-2024/
Synchrofest
Synchrofest2 weeks ago
Afgelopen weekend had ik een druk synchroweekend met op zaterdag een aanloopwedstrijd en op zondag een demo bij de show van Synchro Dolfins. Het was weer een mooi weekend met mooie inzichten en in de podcast van deze week deel ik graag met jullie wat me bij de miniregio aanloop was opgevallen. Veel luisterplezier! De podcast is te beluisteren op Spotify of via https://synchrofest.nl/synchrofest-socials/.

Ook is de voorinschrijving van het Synchrofest Figuren Bootcamp 2024 gestart! Dit vindt van 12-14 april 2024 plaats in Oosterhout. Voorinschrijven kan via: https://forms.gle/eYfYK4jxd8sE2FVD9. Superleuk als je dit ook wilt delen met AGEI en AGEII zwemmers van je club 🙂.
Synchrofest
Synchrofest2 weeks ago
✨Aankondiging Synchrofest Figuren Bootcamp 2024✨

Na het succes van de eerste versie van het Synchrofest Figuren Bootcamp in 2023, zijn Gabrielle en ik heel enthousiast om vrijdag 12 t/m 14 april 2024 de tweede editie te organiseren! Tijdens dit Bootcamp ga je als AGEI/Miniemen of AGEII/Kadetten zwemmer werken aan de onderdelen van de figuren die jij nog het meest kan verbeteren. Vooraf aan het Bootcamp lever je video’s van figuren in die door Iris geanalyseerd worden. Op basis hiervan word je ingedeeld bij coaches die expert zijn in de onderdelen die jij moeilijk vindt en krijg je tips om je te verbeteren en hogere techniekpunten te halen! Daarnaast gaan we ook op het droge leuke groepsspellen spelen en kunnen er weer badpakken versierd worden 😃. (Wie weet vinden we nog glitters op de grond van vorig jaar).

Je kunt je via https://forms.gle/eYfYK4jxd8sE2FVD9 tot en met 30 november aanmelden voor de wachtlijst. Als je op de wachtlijst staat krijg je als eerste alle informatie en de kans om je in te schrijven voor het Synchrofest Figuren Bootcamp 2024.

Lees je dit nu als coach en lijkt het je leuk om mee te gaan om te coachen en te begeleiden, dan kun je me mailen op iris@synchrofest.nl.
Synchrofest
Synchrofest3 weeks ago
Afgelopen weekend was ik in België om te coachen op een trainingskamp van een club. Het was weer een superleuke en gezellige ervaring! We hebben gewerkt aan hun team routine (en de DD op een makkelijke manier verhoogd) en figuren. In deze podcast deel ik een aantal dingen die we gedaan hebben en jou hopelijk ook kunnen helpen! De podcast is te beluisteren op Spotify of via https://synchrofest.nl/synchrofest-socials/.

Ook start de voorinschrijving van het Synchrofest Figuren Bootcamp 2024 vandaag! Dit vindt van 12-14 april 2024 plaats in Oosterhout. Superleuk als je dit ook wilt delen met AGEI en AGEII zwemmers van je club 🙂 Voorinschrijven kan via: https://forms.gle/eYfYK4jxd8sE2FVD9
Synchrofest
Synchrofest1 month ago
Long time no podcast, maar nu ik mijn baan heb afgerond en het even een maand wat rustiger heb kreeg ik meteen weer inspiratie! Ik las een interview met Anita Alvarez (https://www.teamusa.com/news/2023/october/28/anita-alvarez-on-the-evolution-of-artistic-swimming-and-the-new-scoring-system?fbclid=IwAR3h9QPbiPgVOwZKNQmXD9Ij0tufIrOS7_iOCPJho5L1MT3_fKg4ypyPhXw), waarin ze haar mening deelde over het nieuwe scoringssysteem. Volgens haar leidt dit systeem tot een beter begrip van onze sport bij een breder publiek. Deze podcast gaat over wat ik van die uitspraak vind. Veel luisterplezier!
Synchrofest
Synchrofest2 months ago
✨Webinar Jurering & Synchronisatiestrafpunten✨

Als coach vind ik het heel belangrijk om te weten hoe er precies gejureerd wordt om strategisch te kunnen bepalen waar ik in mijn trainingen op focus om een zo hoog mogelijk resultaat op een wedstrijd te krijgen. Daarom ben ik ook heel erg blij dat Annemiek Brooijmans zondag 5 november ons alles gaat vertellen over hoe de technische routines dit jaar gejureerd gaan worden. Daarnaast wordt de synchronisatie in de technische uitvoeringen ook op een andere manier beoordeeld, door synchronisatie technische controleurs. Hoe dat precies zit komt ook aan bod!

Als je al eerder het webinar hebt aangeschaft ontvang je per mail een nieuwe zoomlink. Wil je meedoen aan het webinar, dan kan dat via: https://synchrofest.nl/product/webinar-jurering-synchronisatiestrafpunten/
Back To Top