Skip to content

Instagram

9 months ago
9 months ago
9 months ago
9 months ago
10 months ago
10 months ago

Facebook

Synchrofest
Synchrofest3 weeks ago
Vandaag in de trein terug uit Parijs (World Cup was echt supervet!!) heb ik de inhoud voor het eerste webinar definitief gemaakt. Om als coach een strategie te kunnen bepalen om je zwemmers maximaal te laten groeien, is het denk ik essentieel om de regels goed te begrijpen. Met dit webinar hoop ik daar dan ook aan bij te dragen.

Als je dit webinar volgt krijg je een mooie introductie als je nog niets van de regels af weet. In het afgelopen jaar zijn er ook weer een aantal veranderingen internationaal doorgevoerd, dus ook als je eerdere webinars hebt gevolgd zit hier weer nieuwe informatie in. Ook deel ik tips om als coach aan de slag te gaan met een nieuwe choreografie of het aanpassen van een oude.

Tickets zijn te vinden via: https://synchrofest.nl/shoppen/?swoof=1&product_cat=webinar-uitvoering-2024-2025
Synchrofest
Synchrofest4 weeks ago
How can I help? Dat vraagt Max Goodwin, medisch directeur, altijd in de serie New Amsterdam, om de mensen in 'zijn' ziekenhuis zo goed mogelijk te kunnen helpen. En dat vraag ik nu ook aan jou, omdat ik net als Max jou ook zo goed mogelijk wil helpen in de wondere wereld van het synchroonzwemmen. Ik kan proberen te bedenken waar jij behoefte aan hebt rondom de nieuwe reglementen en het maken van coach cards, maar de webinars worden het meest waardevol als ze aansluiten op jouw hulpvraag.

Dus... How can I help?

Reageer onder deze post of laat het me weten in de DM 🙂
Synchrofest
Synchrofest4 weeks ago
Een paar weken geleden werd bekend dat ook de AGEI/AGEII en Junioren/Senioren vrije uitvoeringen volgends de nieuwe reglementen gezwommen gaan worden. Daarom geef ik voor de zomervakantie 3 webinars die je enorm gaan helpen bij het maken van je choreografie en je coach card.

Na het volgen van deze webinars heb je een mooie introductie gehad in de nieuwe reglementen en weet je precies waar je de benodigde informatie kunt vinden en wat strategische keuzes zijn. Op deze manier kun je al belangrijke stappen zetten in de voorbereiding op het nieuwe seizoen :).

Woensdag 8 mei is al het eerste webinar en geef ik een introductie over het invullen van de coach card, synchronisatiefouten en hoe het resultaat van een uitvoering eruit ziet. (Club)tickets voor de webinars zijn te vinden via: https://synchrofest.nl/shoppen/?swoof=1&product_cat=webinar-uitvoering-2024-2025
Synchrofest
Synchrofest1 month ago
Het einde van het seizoen en de laatste Nederlands Kampioenschappen naderen snel. Dat betekent ook dat de voorbereiding voor het nieuwe seizoen binnenkort van start gaat. Omdat de reglementen voor alle vrije uitvoeringen en combo komend seizoen veranderen focus ik me de komende tijd op choreo's! Ik ga jou op verschillende manieren helpen bij het begrijpen en gebruiken van de nieuwe reglementen.

Dat kan de komende tijd op verschillende manieren.
1. Synchrofest Q&A: een Facebookgroep voor al je synchrovragen
2. Webinars over de reglementen voor de uitvoeringen
3. Choreografiecursus: online video's en opdrachten die je stap voor stap helpen bij het maken van een uitvoering met de nieuwe reglementen
4. Synchrofest Choreo Bootcamp: samen met maximaal 9 andere coaches een weekend lang aan je nieuwe uitvoering werken

Op deze manier wil ik je helpen om zo goed mogelijk voorbereid het nieuwe seizoen in te gaan, zodat je samen met je zwemmers weer naar mooie resultaten toe kunt werken! 💪
Synchrofest
Synchrofest2 months ago
Over ruim 3 weken is het zover! Het tweede Synchrofest Figuren Bootcamp. Van 12 t/m 14 april gaan we met een enthousiaste groep coaches aan de slag met het verbeteren van de figuren van AGEI/Miniemen en AGEII/Kadetten zwemmers uit Nederland en België. Voorafgaand aan het bootcamp worden de verschillende onderdelen van de figuren (lenigheid, thrust, balletbenen, draaien, spinnen, snelle bewegingen en verticale hoogte) geanalyseerd. Op basis van deze analyse en hun verbeterpunten krijgen de sporters een persoonlijk trainingsprogramma. Buiten het zwembad werken we ook op het land om fysiek en mentaal sterker te worden. Ook is er vrije tijd en kunnen de zwemmers lekker creatief bezig zijn of lekker buiten zijn. Deze week is de laatst week dat er ingeschreven kan worden voor het figuren bootcamp, zondag 24 maart is de deadline!

Meer informatie is te vinden via: https://synchrofest.nl/synchrofest-figuren-bootcamp-2024/
Synchrofest
Synchrofest2 months ago
Nieuwe podcast! Anderhalve week geleden mocht ik meekijken en helpen bij de training van de bondscoach en dat gaf me weer mooie inzichten over hoe je uitvoeringen strakker kunt trainen. Deze inzichten deel ik graag met je en ik hoop dat het je ook helpt in je trainingen!

De podcast is te beluisteren via Spotify of https://synchrofest.nl/synchrofest-socials/.
Back To Top