Skip to content

Workshops

Ben je op zoek naar een unieke activiteit om met een vrijgezellenfeest, vrienden- of teamuitje te doen? Volg een workshop synchroonzwemmen! In een korte tijd leren jullie de basis van het synchroonzwemmen en een choreografie waarmee jullie de show zullen stelen. Dat kan in je eigen zwemkleding of speciale showkleding, maar in ieder geval krijg je een speciale knijper (neusklem) op je neus!

Deze workshops worden op maat georganiseerd in een zwembad bij jou in de buurt. De prijs hangt af van het aantal deelnemers en het zwembad waar de workshop gegeven wordt. Interesse in een workshop? Gebruikt dan het contactformulier hieronder om je vraag te stellen.

Demonstraties

Als er ergens water is, is een demonstratie van Synchrofest een unieke manier om je evenement of feest naar een hoger niveau te tillen. We passen de choreografie aan op jouw wensen. Zo  verrassen en vermaken we je gasten op een manier die ze nog niet eerder hebben gezien. Interesse in een demonstratie? Gebruik dan het contactformulier hieronder om je vraag te stellen.

Contactformulier

Back To Top