Skip to content

Synchrofest bootcamps

Regelmatig organiseren Iris Pardieck en Gabrielle Philipsen Synchrofest bootcamps. In mei 2023 was het eerste Synchrofest Figuren Bootcamp voor AGEI (miniemen) en AGEII (kadetten) zwemmers die een maand voor de Synchrobeat extra aan hun techniek én uitvoering wilden werken.

Na het succes van dit eerste bootcamp rollen we het concept verder uit naar bootcamps voor junioren en senioren (elementen) en coaches. Ook zijn bootcamps voor uitvoeringen in ontwikkeling.

De volgende bootcamps staan nu ingepland:

Zondag 11 februari 2024: Synchrofest Coaches Bootcamp (Amsterdam) – speciaal voor coaches gaan we met theorie en praktijk aan de slag om onderdelen van Age I (miniemen) en Age II (kadetten) figuren te analyseren én te verbeteren.

Vrijdag 12 – zondag 14 april 2024: Synchrofest Figuren Bootcamp (Oosterhout) – voor Age I (miniemen) en Age II (kadetten) zwemmers die hun figuren willen verbeteren.

Synchrofest webinars

In de Synchrofest webinars komen experts aan het woord die alles delen wat ze weten over een synchro onderwerp. Elk jaar zullen er zeker weer een aantal Synchrofest webinars georganiseerd worden! Staat er een onderwerp of spreker op je verlanglijstje, laat het me dan vooral weten!

Clinics en choreografieën

Ben je benieuwd hoe ik training geef en mijn zwemmers naar een hoger niveau til? Dan kom ik graag een clinic geven! Ik verzorg dan een training en leg vooral uit waarom ik trainingen doe zoals ik ze doe. Zo verbetert niet alleen de zwemmer, maar leren de trainers ook gelijk!

Ook kan ik je helpen bij het maken of verbeteren van een choreografie. Ik vind het ontzettend leuk om op die manier creatief bezig te zijn en te zoeken naar bewegingen die het beste van jouw zwemmer laten zien!

Back To Top