skip to Main Content
De inschrijving voor Synchrofest Figuren Bootcamp 2023 is open!

Synchrofest figuren bootcamp

Op 5, 6 en 7 mei organiseren Iris Pardieck en Gabrielle Philipsen het eerste Synchrofest figuren bootcamp. Dit kamp is voor 70 AGEI en AGEII zwemmers die een maand voor de Synchrobeat extra aan hun techniek én uitvoering willen werken.

Synchrofest heeft een checklist gemaakt voor de nieuwe figuren. Met deze checklist kunnen we de sterke en zwakkere punten van de zwemmers herkennen. Hiermee kunnen we een op maat gemaakt programma voor de zwemmers maken en in één weekend veel verbeteren aan de figuren. Natuurlijk gaan we
niet alleen maar zwemmen, maar zullen we ook op het land trainen en leuke dingen doen!

Vanaf nu kun je je inschrijven voor Synchrofest Figuren Bootcamp 2023 via deze pagina.

Synchrofest webinars

In de Synchrofest webinars komen experts aan het woord die alles delen wat ze weten over een synchro onderwerp. In 2022 zullen er zeker weer een aantal Synchrofest webinars georganiseerd worden! Staat er een onderwerp of spreker op je verlanglijstje, laat het me dan vooral weten!

Synchrofest figurenchecklist

De Synchrofest figurenchecklist geeft een duidelijk inzicht in wat je moet trainen om de figuren van je sporters te verbeteren. Figurenresultaten bepalen immers de helft van het resultaat van je solo, duet of team in de AGEI en AGEII categorieën. Ook limieten voor Nederlandse Kampioenschappen halen je sporters via de figuren.

De Synchrofest figurenchecklist laat per houding en beweging van een figuur zien wat de sterke of zwakke punten van je zwemmers zijn. Ook kun je met deze checklist door de tijd heen de vooruitgang en groei bijhouden.

Op basis van de ingevulde checklist kun je specifiek programma’s maken die jouw zwemmers verbeteren en kun je makkelijk meten of jouw programma’s voor de gewenste verbetering zorgen. Daarnaast zijn de ingevulde checklist en voortgang (visueel weergegeven in een grafiek) van de checklist op te slaan als PDF. Op deze manier kan de checklist ook gemakkelijk met je zwemmers gedeeld worden.

De checklist is gemaakt op basis van de FINA/KNZB 2017-2021 reglementen en de jarenlange zwem- en coachervaring van Iris. De figurenchecklist is beschikbaar voor de AGEI, AGEII en juniorfiguren.

LIGHT

vanaf € 9,95

  • Checklist light
  • Al verkrijgbaar vanaf één figuur
  • Complete pakketten mogelijk: alleen vaste figuren, per groep of alle figuren

Clinics en choreografieën

Ben je benieuwd hoe ik training geef en mijn zwemmers naar een hoger niveau til? Dan kom ik graag een clinic geven! Ik verzorg dan een training en leg vooral uit waarom ik trainingen doe zoals ik ze doe. Zo verbetert niet alleen de zwemmer, maar leren de trainers ook gelijk!

Ook kan ik je helpen bij het maken of verbeteren van een choreografie. Ik vind het ontzettend leuk om op die manier creatief bezig te zijn en te zoeken naar bewegingen die het beste van jouw zwemmer laten zien!

Back To Top