Skip to content

Synchrofest coaches bootcamp 2024

Op zondag 11 februari vindt het eerste Synchrofest Coaches Bootcamp plaats! Dit Bootcamp is de ideale plek om samen met coaches uit Nederland en België aan de slag te gaan met AGEI/Miniemen en AGEII/Kadetten figuren. Maar ook voor junioren & senioren coaches zal er veel vertaald kunnen worden naar de technisch verplichte elementen.

Tijdens dit bootcamp leer je hoe je figuren van zwemmers kunt analyseren om zo erachter te komen wat de belangrijkste verbeterpunten zijn voor een hoger eindresultaat. Daarnaast gaan we ook in de praktijk aan de slag met het verbeteren van de verschillende onderdelen die in de figuren terugkomen: thrusten, algemene hoogte, (combined) spins, snelle bewegingen, lenigheid, draaien, strekking en controle.

Nederlandse deelnemers met een trainerslicentie ontvangen 2 licentiepunten voor deelname aan het Synchrofest Coaches Bootcamp.

Voor wie is het Synchrofest Coaches Bootcamp?

Voor coaches van Nederlandse en Belgische clubs die graag sterker willen worden in het verbeteren van de technische figuren van hun zwemmers. Zodat ze hun zwemmers nog meer kunnen laten groeien en mooiere resultaten kunnen behalen op aankomende wedstrijden.

Alles op een rijtje

Datum

Het Synchrofest Coaches Bootcamp 2024 vindt plaats op 11 februari 2024.

  • Start 11:00u
  • Einde 17:00u, mogelijkheid om te borrelen tot 18:00u

Locatie

Theorie: Clubhuis De Dolfijn

Praktijk: Springkuil Sloterparkbad

Beide locaties zijn in het Sloterparkbad
President Allendelaan 3, 1064 GW Amsterdam

Prijs

De kosten voor het Synchrofest Coaches Bootcamp 2024 zijn €49,99. Het Bootcamp is inclusief lunch, borrel, drankjes en tussendoortjes.

Programma (voorlopig)

Het programma van het Synchrofest Coaches Bootcamp 2024 richt zich op het verbeteren van technische figuren voor AGEI/Miniemen & AGEII/Kadetten door coaches. De theorie- en praktijkonderdelen worden verzorgd door Iris Pardieck.

Zondag 11 februari

  • 11:00u aankomst
  • 11:15u-13:00u theorie
  • 13:00u-14:00u lunch
  • 14:00u-17:00u praktijk (met korte pauze)
  • 17:00u-18:00u borrel (optioneel)

Meer informatie

Stuur voor meer informatie en e-mail naar Gabrielle en Iris via bootcamp@synchrofest.nl. We antwoorden je zo spoedig mogelijk.

Voorwaarden en inschrijving

Deelnemers aan Synchrofest Coaches Bootcamp 2024 gaan akkoord met de Algemene Voorwaarden. Om in te schrijven, klik op de knop hier onder (link opent in een nieuw tabblad).

Back To Top