Skip to content

Synchrofest choreo bootcamp 2023

Op 22 en 23 juli vindt het eerste Synchrofest Choreo Bootcamp plaats! Dit bootcamp is de ideale plek om samen met coaches uit Nederland en België te werken aan een nieuwe choreografie op basis van de Nederlandse en Belgische regels voor seizoen 2023-2024. Het kamp start zaterdag 22 juli om 10:00 uur uur en eindigt zondag 23 juli om 17:00 uur.  Je maakt in dit weekend een nieuwe choreografie voor een routine naar keuze (technische of vrije uitvoering, solo, duet, team of vrije combinatie).

Voor wie is het Synchrofest Choreo Bootcamp?

Voor coaches van Nederlandse en Belgische clubs die graag willen leren hoe ze nog betere nieuwe choreografieën voor hun zwemmers kunnen maken voor seizoen 2023-2024.

Locatie en verblijf

We verblijven in een natuurhuis centraal in Nederland. Op zaterdag gaan we (bij mooi weer) eerst samen de natuur in om in een inspirerende omgeving de eerste stappen te zetten naar de nieuwe choreografieën. Na een heerlijke lunch gaan we naar het natuurhuis voor de middagsessie en gezamenlijk eten. In de avond is er tijd om relaxed samen te zijn met een hapje en een drankje en natuurlijk om over synchroonzwemmen te praten!

We slapen in één ruime slaapkamer met één- en tweepersoonsbedden. Na het ontbijt in de ochtend gaan we naar de laatste prachtige locatie, waar we de puntjes op de i’s van de gemaakte routines zetten en natuurlijk samen lunchen.

Tijdens het weekend is er volop tijd om met elkaar te sparren en te netwerken. We hebben heel veel zin in het eerste Synchrofest Choreo Bootcamp en hopen veel coaches te mogen verwelkomen om samen aan de choreo’s te werken!

Alles op een rijtje

Data

Synchrofest choreo bootcamp 2023 vindt plaats op 22 en 23 juli 2023.

 • Aankomst zaterdag 22 juli vanaf 10:00 uur
 • Vertrek zondag 23 juli, circa 17:00 uur

Locaties

Verblijf:

Natuurhuis centraal in Nederland, vlakbij de Veluwe.

Overige sessies:

In de natuur en in een inspiratieruimte, circa 10km van de verblijfslocatie.

Prijs

De kosten voor het Synchrofest Choreo Bootcamp 2023 zijn € 249,99. Het Bootcamp is inclusief twee lunches, diner, borrel, ontbijt, drankjes en tussendoortjes. Daarnaast ontvangen ook alle deelnemers een Synchrofest Choreo Bootcamp 2023 goodie bag die helpt bij het maken van de nieuwe choreografie.

Programma (voorlopig)

Het programma van het Synchrofest Choreo Bootcamp 2023 richt zich op het maken van een choreografie voor een uitvoering (technisch of vrij, solo, duet, team of combinatie). In overleg is het mogelijk om twee choreografieën te maken in dit weekend. Het definitieve programma en verdere informatie ontvang je na inschrijving.

Zaterdag 22 juli

 • aankomst, kennismaking
 • eerste opdracht op basis van uitgevoerd huiswerk
 • lunch
 • vertrek naar verblijfslocatie
 • middagsessie
 • diner en borrel

Zondag 22 juli

 • ontbijt
 • vertrek naar locatie voor ochtend- en middagsessie
 • ochtendsessie
 • lunch
 • middagsessie en afronding

Meer informatie

Stuur voor meer informatie en e-mail naar Gabrielle en Iris via bootcamp@synchrofest.nl. We antwoorden je zo spoedig mogelijk.

Voorwaarden en inschrijving

Deelnemers aan Synchrofest Choreo Bootcamp 2023 gaan akkoord met de Algemene Voorwaarden. Om in te schrijven, klik op de knop hier onder (link opent in een nieuw tabblad).

Back To Top